Globale Live Stream

We weten allemaal, vrijdag 9 oktober 2020 wordt een heugelijke dag. Het langverwachte Hybrid Theory 20 wordt dan natuurlijk uitgebracht. Om dat goed en groots te vieren zal er een globale live stream te zien. Het zal niet zomaar een livestream zijn, er zal een Q&A met de band zal plaatsvinden, gehost door de tv persoonlijkheid en muziekjournaliste Allison Hagendorf. En als kers op de taart morgen we genieten van nooit eerdere vertoonde beelden van Projekt Revolution in 2002.

Dit concert is zonder twijfel één van de meest epische concerten van de band. Het concert vond plaats op 24 februari 2002 in Las Vegas en behoort tot de Projekt Revolution Tour van 2002. Het concert is opgenomen met professionele camera’s, maar er zijn nog nooit eerder belden van vertoont. Dat maakt het tot een zeldzaam concert. Wij kunnen dan ook niet wachten tot vrijdagavond! De live stream zal op twee momenten getoond worden. De wereldpremière zal plaatsvinden om 18:00 uur ’s avonds Nederlandse tijd. Een tweede vertoning vindt plaats op 10 oktober 2020 om 6:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd. Ben je benieuwd naar de setlist? Geen zorgen, ook die is gedeeld!

 1. With You
 2. Runaway
 3. Papercut
 4. Points Of Authority
 5. Step Up
 6. Pushing Me Away
 7. In The End
 8. A Place For My Head
 9. Forgotten
 10. It’s Going Down (ft. DJ Z-Trip)
 11. Crawling
 12. My December
 13. Joe Hahn Solo
 14. By Myself
 15. My Own Summer (Deftones cover)
 16. One Step Closer

Tickets

Sluit je aan bij Brad, Dave, Joe, Mike & Rob (ze hebben hem gevonden!) om de viering van Hybrid Theory 20 voort te zetten. Wil je dat de band jouw vraag beantwoord? Stel dan een vraag op social media en zorg ervoor dat je de hashtag #HT20 gebruikt. Vergeet ook niet een ticket te kopen voor deze online happening. Er zijn 3 soorten tickets. Je kunt ervoor kiezen om simpelweg een virtueel ticket tot de Q&A en het digitale concert te kopen. Daarnaast zijn er ook twee exclusieve bundel. De eerste bundel bestaat uit het virtuele ticket alsmede een limited edition HT:20 t-shirt. In de tweede bundel krijg je net als bij de eerste bundel een virtueel ticket en een limited edition HT:20 t-shirt. Bovendien krijg je ook limited edition HT:20 slip mat en een limited edition HT:20 gitaar plectrum set. Je kunt hier een ticket of exclusieve bundel aanschaffen.Wij hebben ons ticket in ieder geval al aangeschaft! Is het al vrijdag?

Geef een reactie