Raissa
Community Manager & Redacteur
Aantal shows: LP 9x, MS 7x, FM 1x


Ik leerde Linkin Park kennen via mijn broer. Wat begon met afgrijzen, is ontwikkeld tot mijn grootste muzikale liefde. Ik hou van Linkin Park omdat zij geen genre hebben en zichzelf altijd vernieuwen, de normen en waarden die zij met zich meedragen en ook vaak uitten in hun muziek en doordat zij niet alleen muzikaal zijn maar ook grafisch sterk. Linkin Park is gegroeid met elk album, en ik groeide op en mee met hun muziek.

Door verschillende omstandigheden heb ik Linkin Park pas voor het eerst mogen zien in 2012 op Pinkpop. Daarna heb ik een kleine inhaalslag gemaakt. Mijn favoriete optreden is het concert in de Ziggo Dome van 2017. Wat ook heel speciaal was, was het Up Close evenement in de Melkweg met Chester en Mike. Daarnaast blijven de concerten van Mike Shinoda in Hong Kong en Köln ook één van mijn favorieten.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent Chinees op een middelbare school. Verder hou ik van reizen, lezen, pilates/yoga, piano spelen en Netflix kijken.

Nicky
Grafisch vormgever & Redacteur
Aantal shows: LP 18x, MS 3x, FM 2x, DBS 1x


Ik ben Nicky en ik luister naar Linkin Park sinds 2001 toen ik de One Step Closer clip op TV zag en luisterde op de middelbare school eigelijk bijna nergens anders meer naar. De combinatie van de verschillende muziek stijlen vond ik heel gaaf. Ook dat Linkin Park altijd durft te experimenteren met muziek en nieuwe dingen probeert vind ik heel bijzonder.

In 2003 heb ik ze voor het eerst live gezien op het Terremoto Festival in Duitsland. In totaal heb ik ze tot nu toe 18 keer live mogen zien, en mijn favoriete optredens waren toch wel Rock am Ring 2004 en het concert in de Ziggo Dome tijdens de One More Light Tour in 2017.Ook heb ik Fort Minor 2 keer live gezien, en Mike Shinoda 3 keer. Een heel bijzonder concert blijf ook het optreden van Dead By Sunrise in de Melkweg.

Frank
Fotograaf & Redacteur
Aantal shows: LP 3x, MS 2x


Goeindag! Mijn naam is Frank! 34 jaar, en de opa in deze groep. Sinds mijn 14e al fan vanaf het eerste uur. Wat maakt dat Linkin Park mij zo grijpt is de diversiteit in hun muziek, wat er tevens voor gezorgd heeft dat mijn muzieksmaak alleen maar uitgebreide is geworden. Ook tekstwijze gezien heeft het veel voor mij betekent.

Mijn aller 1e keer Linkin Park was in 2007 op Pinkpop Festival. Daarna heb ik ze in 2014 in het Ziggo Dome gezien en mocht ik in 2017 aanwezig zijn bij het OML Up Close Event aanwezig zijn waar tevens de show van Ziggo 2017 werd aangekondigd en ik ook weer van de partij was. Ook Mike heb ik 2 keer live mogen zien! 1x in Keulen en 1x in Amsterdam!

Buiten de muziek om werk ik als gezinsbeleider en mag ik graag genieten van Netflix, muziek, voetbal, wandelen en fotografie. Met dit laatste had ik tevens de eer om foto’s te maken bij Mike Shinoda in Amsterdam en maak ik foto’s tijdens onze events!

Krijn
Redacteur
Aantal shows: LP 2x, MS 2x


Hey, hallo! Mijn naam is Krijn, 22 jaar, also known as het jonkie van de groep. Toen ik vroeger voor het eerst Linkin Park hoorde was ik gelijk verkocht. Ik kan me niet eens meer herinneren hoe oud ik ongeveer was. Maar ik gok dat ik een jaar of 12/13 was. De stem van Chester in combinatie met de flow van Mike was iets wat ik nog nooit eerder gehoord had, al helemaal niet in de muziektrends van toen.

Ik heb Linkin Park nog twee keer live mogen zien, in de Ziggo Dome en op Rock Werchter tijdens de One More Light tour. Ook heb ik twee concerten van Mike Shinoda bezocht, Keulen en Amsterdam. Waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt. Klinkt wel een beetje sentimenteel dit allemaal zo 🙂
Linkin Park heeft mij voor een groot deel opgevoed, niet letterlijk maar ik heb ze vanaf m’n puberjaren tot en met nu altijd bij me gedragen. Tot vervelends aan toe (volgens m’n ex). En ik ben nog steeds groot muziekliefhebber. Van rock tot hiphop, van metal tot reggae dankzij Linkin Park is mijn muzieksmaak ontwikkeld tot wat het nu is.

Verder wat over mezelf, ik ben een werkend student, part-time goochelaar. Verder hou ik van journalistiek, filosofie, reizen (Mijn foto is van mijn reis naar Japan) en sport (kijken). Ben een groot voetbal fan, Ajacied uiteraard. Een fan van de LA Lakers in het basketbal (net als Mike trouwens) en al sinds een jaar of 10 fanatiek Formule 1 liefhebber.

Victor
Webmaster & Redacteur
Aantal shows: LP 3x, MS 1x


Ik herinner me ’t nog goed. De eerste keer dat ik One Step Closer hoorde, wat tevens de eerste keer was dat ik überhaupt met alternatieve muziek in aanraking kwam, toen was ik direct verkocht. Het was de broer van een vriend op de basisschool die het liet horen. Vanaf dat moment was er geen weg meer terug en ging de wereld van muziek voor me open.

Door Linkin Park moest en zou ik leren om gitaar te spelen, piano te spelen, te drummen en te zingen. En nog steeds maak ik zelf bijna iedere dag muziek… en dat heb ik aan Linkin Park te danken.

Alex
Redacteur
Aantal shows: LP 3x, MS 3x


Hoi! Mijn naam is Alex Meijer, ik ben 24 jaar en leerde Linkin Park via een vriendin kennen in 2011. Daarna was ik verkocht aan de band en heb verschillende concerten mogen zien waaronder: Linkin Park op Pinkpop 2012, The Hunting Party in de Ziggo Dome 2014, One More Light in de Ziggo Dome 2017 en natuurlijk de concerten van Mike Shinoda tijdens de Post Traumatic tour in Keulen, Offenbach en Amsterdam in 2018 en 2019.

Mijn passie voor muziek heb ik doorgezet op de Herman Brood Academie waar ik muziek management studeerde en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waar ik nu mijn bachelor Art & Economics volg.