Zo vader, zo zoon! Jaime Bennington, zoon van Chester Bennington, werkt mee aan het project van Grey Daze om oude opnames nieuw leven in te blazen.

Grey Daze, Chester Bennington’s debuutgroep uit Phoenix, Arizona, werkte aan dit project voordat de tragedie toesloeg. Ook zou Grey Daze een reünie show geven op 23 september 2017. De overgebleven bandleden Sean Dowdell (drum) en Mace Beyers (bass) hebben besloten door te werken aan het project ter ere van hun vriend en voormalige bandlid.

Aan dit project werken vele vrienden uit de muziekwereld mee, zoals ondere andere Chester’s bandlid Ryan Shuck van Dead By Sunrise (speelt nu nu Julien-K), Chris Traynor van Bush, Korn’s Brian “Head” Welch en Marcos Cariel van P.O.D.

De grote verrassing is echter de samenwerking met Chester’s oudste zoon Jaime Bennington, die zich bij de band aansloot om de zang van één van zijn vaders tracks op zich te nemen. Op social media schreef Grey Daze hierover: “Chester zou zo trots zijn geweest op zijn zoon Jaime Bennington. We hebben Jaime gisteravond samen met zijn vader laten zingen bij NRG Recording Studios en zijn stem is geweldig! Het klinkt heel erg als die van zijn vader en we waren allemaal erg trots op er deel van uit te maken.” Jaime, nu 22 jarig oud, heeft het talent van zijn vader geërfd en deelt vaak op zijn eigen Instagram account covers die hij zingt.

Wij zijn erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van dit project en kunnen niet wachten tot het zover is!

Geef een reactie